Jäsenyys

Jäsenyys

Olemalla Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsen edistät suomalaista musiikkitieteellistä tutkimusta, sekä toimit Suomen musiikkielämän hyväksi. Lisäksi alan tieteelliseen seuraan kuuluminen on osa tieteen yhteisöllistä luonnetta ja opiskelua. Seura on se kollegiaalinen yhteistyöverkosto, jonka parissa voit opiskelusta asti ylläpitää ja kehittää juuri musiikintutkimukseen liittyvää ammatillista identiteettiä. Seuran jäsenyys on merkittävä viesti alan toimijoille musiikintutkimuksen tärkeydestä.

Seuran toimintaa pääsee jäsenenä kehittämään tekemällä aloitteita, osallistumalla vuosikokouksiin ja muihin seuran tapahtumiin ja toimintamuotoihin. Yhteydenotot, kehittämisideat ja palaute ovat loistava tapa lisätä vuorovaikutusta.

Seuran jäsenmaksu on 35 € ja perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta 15 €. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden uudistettuun kannatusjäsenyyteen, jonka vuosimaksu on 150 €. Halutessaan seuraa voi tukea myös suuremmalla vuosimaksulla. uusi kannatusjäsenyys kattaa vuosittain muiden etuuksien lisäksi yhden sivun mainostilan seuran Musiikki-lehdessä (norm. hinta 180 €). Jäsenyys on suunnattu niin yhteisöille kuin yksityisjäsenille. Lisätietoa kannatusjäsenyydestä saa seuran sihteeriltä. Vuoteen 2018 asti olemassa ollut kannatusjäsenyys (25 €) poistuu ja vanhat kannatusjäsenet siirtyvät perusjäsenyyden (35 €) piiriin.

Seuran jäseneksi voit liittyä lähettämällä seuran sihteerille mts.toimisto@gmail.com nimesi, sähköpostiosoitteesi ja osoitetietosi, sekä maksamalla jäsenmaksun seuran tilille FI73 8000 1700 2028 40.

Muistathan myös ilmoittaa nimi- ja osoitemuutokset sihteerille!

Jäsenasiat, tilaukset ja osoitteenmuutokset:

Jasmin Vahtera, seuran sihteeri
s-posti: mts.toimisto(at)gmail.com

Seuran sähköpostilista:
Liittymällä seuran sähköpostilistalle saat seuran ja alan ajankohtaisia uutisia ja ilmoituksia suoraan sähköpostiisi. Listalle voi liittyä (tai poistua) osoitteessa: http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/mts tai laittamalla viestiä seuran sihteerille: mts.toimisto(a)gmail.com.

Musiikki-lehden yhteystiedot:

Tuire Ranta-Meyer, päätoimittaja
tuire.ranta-meyer(at)metropolia.fi

Lasse Lehtonen, päätoimittaja
lasse.a.lehtonen(at)helsinki.fi

Laura Wahlfors, päätoimittaja
laura.wahlfors(at)uniarts.fi

Henri Terho, taittaja/toimitussihteeri
s-posti: henri.terho(at)utu.fi

Postiosoite (ei paketit):

Turun yliopisto
Musiikkitiede
Vatselankatu 2 (Arcanum)
20014 Turun yliopisto

Käyntiosoite ja postipaketit:

Arcanum
Vatselankatu 2
20500 Turku