Musiikki teemanumero Musiikki ja Mieli

MUSIIKKI-lehti / Musiikki ja mieli -teemanumero

Musiikki-lehti kutsuu käsikirjoituksia musiikki ja mieli -teemanumeroon, jossa painopiste on empiirisissä, psykologian, kognitiotieteen, ja psykoakustiikan lähestymistapoja soveltavissa tutkimuksissa. Numeron runko rakentuu monitieteisen musiikin huippututkimusyksikön tutkimusteemojen ympärille (tunteet, liike ja musiikki, musiikin havaitseminen), mutta – kuten kaikki Musiikki-lehden numerot – teemanumero on kaikille avoin. Musiikki-lehti kutsuu kaikkia aiheesta kiinnostuneita tutkijoita kirjoittamaan. Teemanumeron toimittaa Tuomas Eerola (etunimi.sukunimi@jyu.fi) ja kaikki käsikirjoitukset käyvät lävitse nimettömän vertaisarviointikierroksen.

  • Teemanumeron aikataulu: artikkelien jättäminen 31.8.2010 mennessä, arviointipalaute 30.10.2010, korjaukset sekä lopulliset julkaisupäätökset 31.12.2010. Valmis numero 2/2011 ulos toukokuussa 2011.
  • Kieli: kotimaiset (suomi, ruotsi) sekä englanti.
  • Pituus: n. 6000-8000 sanaa (artikkelit) tai 1000-3000 sanaa (lyhyet artikkelit).
  • Lisätietoa: http://mtsnet.wordpress.com/2010/03/02/musiikki-teemanumero-musiikki-ja-mieli/

MUSIIKKI-journal / Music and Mind – Special Issue

Musiikki (Finnish Journal for musicological research) invites manuscripts for Music and Mind Special Issue. The emphasis will be on empirical studies that seek to understand the links between the music and mind from psychological, cognitive and empirical perspectives. The special issue will focus on research related to Finnish Centre of Excellence in Interdisciplinary Music Research (music and emotions, music and movement, music cognition, music therapy) but is open to all submissions. For submissions or further, please contact Tuomas Eerola (firstname.lastname@jyu.fi), the Guest editor for the Special Issue.

  • Schedule: Submissions by 31st August, 2010, Reviews by 30th October, 2010, Final decisions by 31st December 2010. The Special (2/2011) will be published in May 2011.
  • Language: Finnish, Swedish, and English
  • Length: 6000-8000 words for articles and 1000-3000 words for research notes.
  • More information: http://mtsnet.wordpress.com/2010/03/02/musiikki-teemanumero-musiikki-ja-mieli/
  • For writing instructions and submissions information in English, see for example, Journal of New Music Research submission instructions.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *