Artikkelikutsu Musiikki-lehden Armas Launis -teemanumeroon

Säveltäjä Armas Launiksen (1884-1959) syntymästä tulee vuonna 2014 kuluneeksi 130 vuotta. Launis teki merkittävän uran mm. oopperasäveltäjänä, kansanmusiikin tutkijana ja kerääjänä sekä suomalaisen musiikkielämän organisoijana ja kirjoittajana. Musiikki-lehti julkaisee vuoden 2014 toisena numerona (vsk 44 nro 2) Armas Launikselle omistetun teemanumeron ja kutsuu mukaan kirjoittajia musiikintutkimuksen lisäksi myös muilta tieteenaloilta. Teemanumeron toimittavat Liisamaija Hautsalo (liisamaija.hautsalo[at]siba.fi) ja Juha Ojala (juha.ojala[at]oulu.fi).

Pyydämme lähettämään enintään 500 sanan abstraktit tarjottavista artikkeleista toimittajille perjantaihin 28.2.2014 mennessä ja valmiit artikkelikäsikirjoitukset viimeistään tiistaina 15.4.2014 sähköpostin liitetiedostoina.

Pyydämme kirjoittajia tutustumaan Musiikki-lehden kotisivuilla oleviin ohjeisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *