Suomen Musiikkitieteellinen Seura onnittelee Laura Wahlforsia Vuoden Tiedekynä 2013 -palkinnosta!

Suomen musiikkitieteellinen seura ja Musiikki-lehti onnittelevat musiikin- ja kirjallisuudentutkija, pianisti, MuT Laura Wahlforsia Vuoden Tiedekynä 2013 -palkinnosta. Koneen Säätiö myönsi 3. helmikuuta Vuoden Tiedekynä 2013 -palkinnon ansiokkaasti kirjoitetusta suomenkielisestä humanistisen alan kirjoituksesta Laura Wahlforsille hänen artikkelistaan Couranten hidastettu juoksu. Roland Barthes ja musiikki kirjoittajan inspiraationa. Artikkeli on ilmestynyt Musiikki-lehden numerossa 3-4/2012 (Musiikki 42 (3-4): 8-27).

Vuoden Tiedekynä -palkinnolla Koneen Säätiö haluaa edistää suomenkielistä tieteellistä kirjoittamista ja tieteen tulosten saavutettavuutta sekä nostaa suomenkielisen tieteellisen kirjoittamisen arvostusta. Palkinto on suurin suomalainen tieteellisen kirjoittamisen palkinto. Se jaetaan vuorovuosin humanistisen, yhteiskuntatieteellisen sekä ympäristöntutkimuksen alan artikkelin tai kirjan kirjoittajalle. Tämänvuotisen palkinnonsaajan valitsi Helsingin yliopiston kotimaisen kirjallisuuden professori Jyrki Nummi.

Lisätietoja:
Vuoden Tiedekynä 2013.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *