Suomen Musiikkitieteellinen Seura etsii toimihenkilöitä

Musiikki-lehden toinen päätoimittaja

Musiikki-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä vertaisarvioitu tieteellinen kausijulkaisu. Lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien. Lehden artikkelit edustavat suomalaista musiikintutkimusta – sen teoriaa, metodologiaa ja tutkimuskohteita – koko laajuudessaan. Musiikki ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Julkaisukielet ovat pääasiassa suomi ja ruotsi, perustellusti myös englanti on mahdollinen. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi lehdessä julkaistaan myös katsauksia, väitöslektioita ja puheenvuoroja. Musiikki-lehti etsii toista päätoimittajaa nykyisen päätoimittajan Juha Ojalan työpariksi. Lisätietoja tehtävästä saa nykyiseltä päätoimittajalta (juha.ojala[@]oulu.fi). Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita ilmoittautumaan 30.1.2015 mennessä joko Juha Ojalalle tai osoitteeseen mts.toimisto[@]gmail.com.

Musiikki-lehden toimitussihteeri

Musiikki-lehdelle etsitään toimitussihteeriä. Toimitussihteerin tehtäviin kuuluvat lehden juoksevat asiat, kuten sähköpostiliikenteen hoitaminen ja mainosmyynti. Toimitussihteeri toimii yhteistyössä lehden päätoimittajien kanssa. Tehtävä on osa-aikainen ja sen voi hoitaa esimerkiksi opintojen ohella. Toimitussihteerin tehtävä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi perusopintojaan suorittavalle opiskelijalle tutustua musiikintutkimuksen nykypäivään ja saada kontakteja musiikkitieteen kentällä. Musiikki-lehden toimitussihteerin tehtävän voi hoitaa harjoitteluna. Seuran lähitulevaisuuden rahoituksesta riippuen (apurahat tms.) on mahdollista, että toimitussihteerin työstä voidaan myös maksaa pientä rahallista palkkiota.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.1.2015 mennessä seuran sihteerille osoitteeseen mts.toimisto[@]gmail.com .

Suomen Musiikkitieteellisen Seuran sihteeri

Suomen Musiikkitieteellisen Seuran sihteerin paikka avautuu keväällä 2015. Sihteeri huolehtii seuran hallinnosta, joka sisältää kokouskäytännöistä huolehtimisen, seuran rahoituksen, kirjamyynnin sekä varastosta huolehtimisen, jäsenrekisterin ylläpidon sekä tiedotukselliset tehtävät. Sihteeriltä toivotaan kokemusta hallinnollisista tehtävistä, itsenäistä työskentelyotetta sekä järjestelmällisyyttä. Tehtävä on osa-aikainen, siitä maksetaan 300 € kuukaudessa. Tehtävä soveltuu hyvin jatko-opintojen ohessa suoritettavaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.1.2015 mennessä osoitteeseen mts.toimisto[@]gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *