Artikkelikutsu Musiikki-lehden avoimiin numeroihin

Musiikin vuoden 2016 syksyn numerot (vsk 46 nrot 3 ja 4) ovat teemaltaan avoimia. Pyydämme lähettämään enintään 500 sanan ehdotukset (abstraktit) tarjottavista artikkeleista päätoimittajille (Juha Ojala: juha.ojala[at]oulu.fi ja Ari Poutiainen: ari.poutiainen[at]helsinki.fi) viimeistään perjantaina 9.9.2016 ja valmiit artikkelikäsikirjoitukset viimeistään perjantaina 21.10.2016 sähköpostin liitetiedostoina.

Pyydämme kirjoittajia noudattamaan Musiikki-lehden kotisivuilla olevia ohjeita osoitteessa http://mtsnet.wordpress.com/musiikki-lehti/ohjeita-kirjoittajille.

Musiikki-lehti on musiikintutkimuksen alan vertaisarvioitu tieteellinen aikakauslehti, jonka artikkelit edustavat kattavasti suomalaista musiikintutkimusta – sen teoriaa, metodologiaa ja tutkimuskohteita. Musiikki-lehteä julkaisee Suomen musiikkitieteellinen seura, joka toiminnallaan edistää suomalaista musiikintutkimusta ja toimii Suomen musiikkielämän hyväksi levittämällä tietoa musiikista ja musiikkikulttuurista. Lehti on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien, ja sitä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. Julkaisukielet ovat pääasiassa suomi ja ruotsi, perustellusti myös englanti on mahdollinen. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi lehdessä julkaistaan myös katsauksia, väitöslektioita, kirja-arvosteluja ja puheenvuoroja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *