Musiikki-lehden ensimmäinen yksinomaan verkossa julkaistava numero on nyt ilmestynyt

Vuoden 2019 ensimmäinen numero ja Musiikki-lehden historian ensimmäinen, yksinomaan verkossa julkaistu ja kaikkien luettavissa oleva numero on nyt ulkona! Lehden (1/2019) pääkirjoituksessa pohditaan sen uutta elämää verkossa. Lisäksi numerossa ovat artikkelit “Nykysuomalaisia idylliäänimaisemia, symboleja ja kipupisteitä populaarimusiikissa: tapausesimerkkeinä Lauri Tähkä, Vesala ja Tiisu” Anna-Elena Pääkkölältä ja “SDT-sointukulun oppikirjamuoto suomalaisen musiikinteorian oppikirjallisuuden ja neljän ohjelmistoaineiston valossa” Esa Liljalta ja Timo von Creutleinilta sekä Tuomas Auvisen lektio “Tuottaja on musiikin tuotantoprosessin avainhenkilö”.

Lehden pääset lukemaan tästä linkistä: https://musiikki.journal.fi/issue/view/5513

Nautinnollisia lukuhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *