Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenmaksu 2020

Tervehdys, hyvä musiikkitieteen ystävä
Vaikka elämme parhaillaan poikkeuksellista kevättä, Suomen Musiikkitieteellinen Seura pyrkii tänäkin aikana edistämään suomalaista musiikintutkimusta ja toimimaan tieteen sekä musiikkielämän hyväksi levittämällä säännöllisesti tietoa musiikista ja musiikkikulttuurista. Seuran vuoden 2020 vuosikokousta jouduttiin koronapandemian vuoksi siirtämään, mutta kokous järjestetään tulevana syksynä, ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etänä. Seuran jäseniä tiedotetaan kokouksen ajankohdasta ja toteutustavoista hyvissä ajoin.

 
Seuran keskeinen tehtävä on myös järjestää erilaisia musiikintutkimukseen ja alan jatkokoulutukseen liittyviä tapahtumia. Lisäksi pyrimme tiedottamaan seuran toiminnasta ja Musiikki-lehden numeroiden sisällöstä entistä aktiivisemmin sosiaalisen median alustoilla, kuten seuran Facebook-sivulla ja juuri avatulla Instagram-tilillä. Kannattaa seurata näitä kanavia! Seuran julkaisema Musiikki-lehti muuttui maksuttomaksi verkkojulkaisuksi (osoitteessa musiikki.journal.fi) vuoden 2019 alusta ja on näin ollen entistä laajemman lukijakunnan ulottuvilla, mikä edistää suomalaisen musiikintutkimuksen näkyvyyttä. Samalla jäsenmaksut ovat edelleen seuran elintärkeä tulonlähde, jonka turvin voimme jatkaa toimintaamme. Otamme mielellämme koska tahansa vastaan ideoita toimintamme kehittämiseksi.

 
Seura on olemassa jäseniään varten. Vuonna 2019 aloitetun käytännön mukaisesti lähestymme teitä jäsenlaskutuksen merkeissä näin sähköpostitse luontoa säästääksemme. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 35 € ja perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta tuttuun tapaan 15 €. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden erityiseen kannatusjäsenyyteen, jonka vuosimaksu on henkilöjäsenille 300 € ja yhteisöille 500 €. Kannatusjäsenyys kattaa vuosittain muiden etuuksien lisäksi yhden sivun mainostilan seuran Musiikki-lehdessä (normaalihinta 180 €). Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saa tarvittaessa seuran sihteeriltä.

 

Jäsenmaksun vuodelle 2020 voit maksaa alla olevilla tiedoilla seuran tilille. Ilmoitathan mahdolliset sähköpostiosoitteen sekä osoitteen- ja nimenmuutokset seuran sihteerille: mts.toimisto@gmail.com.
EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä seuran rekisteriseloste on luettavissa viestin lopussa. Toivotamme hyvävointista vuoden jatkoa ja toivomme tapaavamme Sinut eri foorumeilla musiikkitieteen parissa!

 
Parhain terveisin,
sihteeri Jasmin Vahtera, puheenjohtaja Milla Tiainen ja seuran hallitus

 
MAKSUTIEDOT

Saaja: Suomen musiikkitieteellinen seura ry
Tili: FI73 8000 1700 2028 40
Danske Bank (DABAFIHH)
Viesti: *nimi* jäsenmaksu 2020
Perusjäsen: 35 €
Perustutkinto-opiskelija: 15 €
Kannatusjäsenyys 300 / 500€
Eräpäivä 19.6.2020

 
Jos unohdit maksaa jäsenmaksun viime vuonna, pyydämme huolehtimaan myös vuoden 2019 maksusta samalla. Ilmoitathan mahdolliset sähköpostiosoitteen sekä osoitteen- ja nimenmuutokset seuran sihteerille: mts.toimisto@gmail.com. 

 
EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä rekisteriseloste Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenille Suomen musiikkitieteellinen seuran jäsenet liitetään kahteen yksinkertaiseen tietokantaan. Seuran sihteeri pitää yllä jäsenluetteloa, jossa on jäsenen nimi, postitusosoite sekä tieto vuotuisen jäsenmaksun maksamisesta. Seuran jäsensihteeri pitää yllä myös sähköistä postituslistaa, johon liitetään jokainen uusi jäsen. Sähköpostilistalla on jäsenestä tietona vain nimi ja sähköpostiosoite. Jäsen, joka ei ole antanut seuralle toimivaa sähköpostiosoitetta liitettäväksi sähköpostilistalle, on mukana vain jäsenluettelossa. Suomen musiikkitieteellinen seura ei luovuta tai myy jäsenistön yhteystietoja ulkopuolisille tahoille. Osoitetietoja käytetään vain seuran tiedotuksessa ja jäsenmaksujen keräämisessä. Seura ei julkaise mitään jäsenistöön liittyviä tietoja verkkosivuillaan (mtsnet.wordpress.com). Jos haluat jatkossakin olla osa Suomen musiikkitieteellisen seuran sähköistä tiedottamista, sinun ei
tarvitse tehdä mitään. Jos et halua saada seuran postia postituslistan kautta, ilmoita siitä sihteerille. Lisäksi, jos et jostain syystä vielä ole postituslistalla mutta haluat liittyä, ilmoita tästäkin seuran
sihteerille osoitteeseen mts.toimisto@gmail.com. Lisätietoja yhdistysten tietosuoja-asioista: https://www.tietosuoja-asetus.org/yhdistykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *