Kirjoituskutsu: Musiikki 4/2020

Musiikki-lehti etsii kirjoituksia teemaltaan avoimeen numeroon 4/2020, joka julkaistaan vuoden lopussa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi artikkelit kaikilta musiikintutkimuksen osa-alueilta. Tarjotut tekstit voivat olla joko täyspitkiä vertaisarvioituja artikkeleja, joiden maksimipituus on 60 000 merkkiä välilyönteineen, tai lyhyempiä kannanottoja, katsauksia tai erilaisten julkaisujen arviointeja.

Valmiit käsikirjoitukset lähetetään 1.9.2020 mennessä Musiikin päätoimittajille Lasse Lehtoselle (lasse.a.lehtonen[at]helsinki.fi), Tuire Ranta-Meyerille (tuire.ranta-meyer[at]metropolia.fi) ja Laura Wahlforsille (laura.wahlfors[at]uniarts.fi). Kirjoituksia koskevat ohjeet löytyvät lehden verkkosivuilta: https://mtsnet.wordpress.com/musiikki-lehti/ohjeita-kirjoittajille/ Toimittajat antavat numerosta mielellään lisätietoa ja vastaavat artikkeliehdotuksiin liittyviin tiedusteluihin.

Musiikki on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä musiikintutkimuksen vertaisarvioitu aikakauslehti, jota julkaisee Suomen musiikkitieteellinen seura ry. Lehti noudattaa Tieteellisten seurain valtuuskunnan periaatteita tutkimuksen vertaisarvioinnista (ks. https://www.tsv.fi/fi/palvelut/tunnus).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *