Musiikki-lehden kaksoisnumero tulevaisuuden metodologioista on julkaistu

Musiikki-lehden teemanumero ”Musiikintutkimuksen tulevaisuuden metodologiat” (1-2/2020) on juuri julkaistu. Numero löytyy verkosta tämän linkin kautta: https://musiikki.journal.fi/issue/view/6577

Kyseessä on lehden laajin numero 20 vuoteen, luettavaa on lähes 230 sivua. Kuuden vertaisarvioidun artikkelin lisäksi numero sisältää kaksi katsausartikkelia ja emeritaprofessori Pirkko Moisalan haastattelun.

Numero on myös erittäin monipuolinen artikkelien edustamien musiikintutkimuksen aiheiden ja suuntausten suhteen. Alan kehittyviä metodologioita käsitellään muun muassa arkeoakustiikan, tietokoneavusteisen musiikkianalyysin, taiteellisen tutkimuksen, kulttuurisen musiikintutkimuksen sekä etnomusikologian eri suuntauksien näkökulmista.

Tämä numero esittelee lisäksi Musiikki-lehden uudistetun visuaalisen ilmeen.

Toivomme innostavia lukuhetkiä numeron parissa! Tietoa numeron ilmestymisestä saa mielellään jakaa eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *