Keskustelu syrjintäkyselystä 19.2.21

Lämpimästi tervetuloa / You are warmly welcome

Keskustelu syrjintäkyselystä / Discussion on the survey about discrimination

Järjestäjät / Organized by:
Suomen etnomusikologinen seura
Suomen musiikkitieteellinen seura

Verkkotapahtuma / Online event

Perjantai / Friday 19.2. klo 1:20 PM – 2:30 PM (Finnish time)

Free – Duration: 1 hr 10 min

Suomen etnomusikologinen seura ja Suomen musiikkitieteellinen seura toteuttivat lokakuussa 2020 kyselyn syrjinnästä musiikintutkimuksen alalla Suomessa. Seurat kutsuvat jäsenensä kuulemaan ja keskustelemaan kyselyn tuloksista. Zoom-linkki tilaisuuteen jaetaan viimeistään torstaina 18.2. seurojen sähköpostilistoilla Ja Facebook-profiileissa.

The Finnish Society for Ethnomusicology and the Finnish Musicological Society conducted in October 2020 a survey on discrimination in the field of music studies in Finland. The societies invite all members to hear about and discuss the results of the survey. The primary language of the event will be Finnish, but we welcome discussion also in English. A zoom link to the event will be shared on the societies’ mailing lists and Facebook profiles on Thursday 18th February at the latest.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *