Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenmaksu 2021

Tervehdys, hyvä musiikkitieteen ystävä

Suomen musiikkitieteellinen seura on taas kuluneena vuonna pyrkinyt edistämään suomalaista musiikintutkimusta ja toimimaan tieteen sekä musiikkielämän hyväksi levittämällä tietoa musiikista ja musiikkikulttuurista. Menneen vuoden aikana seura on muun muassa organisoinut yhdessä Suomen etnomusikologisen seuran kanssa musiikintutkimuksen alaa koskevan syrjintäkyselyn ja sitä seuranneen keskustelutilaisuuden sekä osallistunut viime kuukausina julkiseen keskusteluun musiikkitieteen asemasta ja sen turvaamisen tärkeydestä maassamme. Seuran jäsenistölle avoin vuosikokous pidettiin 29.4.2021. Seura tiedottaa nykyään toiminnastaan ja musiikkitiedettä koskevista uutisista säännöllisesti Facebook-profiilissaan.

Seuran julkaisema Musiikki-lehti on toiminut maksuttomana verkkojulkaisuna (osoitteessa musiikki.journal.fi) nyt puolitoista vuotta, ja kuukausittaisten latausmäärien perusteella lehti tavoittaa tässä muodossa laajan, kuukausien myötä vain kasvaneen lukijakunnan. Suomessa tehtävä musiikintutkimus siis kiinnostaa!

Samalla kun Musiikki-lehti on nyt kenen tahansa ulottuvilla, seuralle maksetut jäsenmaksut vähenivät viime vuonna huomattavasti verrattuna vuoteen 2019. Vaikka lehden saatavuus ei olekaan enää sidottu jäsenmaksuun, seuran jäsenille on tarjolla muita etuja (esimerkkinä ilmainen osallistuminen vuoden 2021 musiikintutkijoiden symposiumiin, joka pidettiin 5.–7.5.). Jäsenmaksut ovat myös seuran elintärkeä tulonlähde, joita ilman toimintamme jatkuvuutta ja tieteenalamme edunvalvontaa on vaikea turvata tulevaisuudessa.

Toivommekin, että jokainen seuran jäsen on valmis suorittamaan jäsenmaksunsa myös vuonna 2021, jotta seura voi jatkaa toimintaansa musiikkitieteen äänenkannattajana. Olemme erityisen kiitollisia jäsenmaksuista tänä aikana, jona koronatilanne on aiheuttanut taloudellisia haasteita monelle. Seura on olemassa jäseniään varten, ja otamme koska tahansa mielellämme vastaan ideoita toimintamme kehittämiseksi.

Lähestymme teitä jäsenlaskutuksen merkeissä näin sähköpostitse luontoa säästääksemme.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 35 € sekä perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta 15 €. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden erityiseen kannatusjäsenyyteen, jonka vuosimaksu on henkilöjäsenille 150 € ja yhteisöille 300 €. Kannatusjäsenyys kattaa vuosittain muiden etuuksien lisäksi yhden sivun mainostilan seuran Musiikki-lehdessä (normaalihinta 180 €). Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saa tarvittaessa seuran sihteeriltä.

Jäsenmaksun vuodelle 2021 voit maksaa alla olevilla tiedoilla seuran tilille. Ilmoitathan mahdolliset sähköpostiosoitteen sekä osoitteen- ja nimenmuutokset seuran sihteerille: mts.toimisto@gmail.com.

Toivotamme mitä parhainta vuoden jatkoa ja toivomme tapaavamme Sinut eri foorumeilla musiikkitieteen parissa!

Keväisin terveisin,

sihteeri Jasmin Vahtera, puheenjohtaja Milla Tiainen ja seuran hallitus

MAKSUTIEDOT

Saaja: Suomen musiikkitieteellinen seura ry

Tili: FI73 8000 1700 2028 40 Danske Bank (DABAFIHH)

Viesti: *nimi* jäsenmaksu 2021

Perusjäsen: 35 €

Perustutkinto-opiskelija: 15 €

Kannatusjäsenyys 150 / 300€

Eräpäivä 18.6.2020

Jos unohdit maksaa jäsenmaksun viime vuonna, pyydämme huolehtimaan myös vuoden 2020 maksusta samalla. Saat ajantasaiset maksutietosi tarvittaessa seuran sihteeriltä osoitteesta mts.toimisto@gmail.com. Ilmoitathan samaan osoitteeseen myös mahdolliset nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja/tai postiosoitettasi koskevat muutokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *