Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenmaksu 2022

Toukokuinen tervehdys, hyvä musiikkitieteen ystävä!

Tästä kirjeestä löydät tietoa Suomen musiikkitieteellisen seuran vuoden 2022 jäsenmaksun maksamisesta sekä seuran toiminnasta kuluneen vuoden aikana.

Suomen musiikkitieteellinen seura (MTS) on taas kuluneena vuonna toiminut musiikintutkimuksen ja suomalaisen musiikkielämän hyväksi edistäen tutkimukseen perustuvaa tietoa musiikista ja musiikkikulttuureista. Seura järjesti koronapandemian alun jälkeen ensimmäisen paikan päällä pidetyn Suomen musiikintutkijoiden symposiumin 4.–6.5.2022 Jyväskylän yliopistossa, yhteistyössä Jyväskylän musiikkitieteen oppiaineen kanssa. Symposiumin yhteydessä seura jakoi vuotuisen musiikintutkimuksen alan opinnäytepalkinnon yhdessä Suomen etnomusikologisen seuran (SES) kanssa. MTS:n sääntömääräinen jäsenistölle avoin kevätkokous pidettiin 4.5.2022 hybridikokouksena Jyväskylän yliopiston tiloissa ja Zoom-yhteydellä.  

Musiikintutkimuksen alan nykyisten rajallisten resurssien vuoksi MTS:n ja SES:n hallitukset ovat tehneet päätöksen järjestää musiikintutkijoiden symposium tästä lähtien vain joka toinen vuosi. Seuraava symposium pidetään vuonna 2024 Joensuussa yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa. Niinä vuosina, jolloin symposiumia ei järjestetä, seurat organisoivat pienimuotoisemman, erityisesti alan jatko-opiskelijoille suunnatun seminaarin sekä muita tutkimustapahtumia eri yhteistyötahojen kanssa.   

Seura tiedottaa toiminnastaan ja musiikkitiedettä koskevista uutisista aktiivisesti Facebook-profiilissaan, https://www.facebook.com/SuomenMusiikkitieteellinenSeura. Lisäksi MTS:n verkkosivut uudistettiin kuluneen toimintavuoden aikana ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen. Uudet sivut löytyvät osoitteesta https://www.mtsnet.fi/

Seuran julkaisema vertaisarvioitu Musiikki-lehti on toiminut maksuttomana verkkojulkaisuna (osoitteessa musiikki.journal.fi) nyt parin vuoden ajan. Kuukausittaisten latausmäärien perusteella (tällä hetkellä keskimäärin vähintään 700–800 latausta) lehti tavoittaa sähköisessä muodossa laajan, yhä kasvavan lukijakunnan.

Samalla kun Musiikki-lehti on nykyään kenen tahansa ulottuvilla myös ilman seuran jäsenyyttä, jäsenmaksut ovat Suomen musiikkitieteellisen seuran elintärkeä tulonlähde. Ilman niitä toimintamme jatkuvuutta ja tieteenalamme edunvalvontaa on vaikea turvata tulevaisuudessa.

Toivommekin, että jokainen seuran jäsen on valmis suorittamaan jäsenmaksunsa myös vuonna 2022. Jäsenmaksujen eräpäivä on perjantai 10.6.2022. Olemme erityisen kiitollisia jäsenmaksuista tänä aikana, jona pitkään jatkunut koronapandemia on aiheuttanut taloudellisia haasteita monelle. Seura on olemassa jäseniään varten, ja otamme aina mielihyvin vastaan ideoita toimintamme kehittämiseksi.    

Lähestymme teitä jäsenlaskutuksen merkeissä sähköpostitse luontoa säästääksemme.

Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 35 € ja perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta 15 €.

Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden erityiseen kannatusjäsenyyteen, jonka vuosimaksu on henkilöjäsenille 150 € ja yhteisöille 300 €. Kannatusjäsenyys kattaa vuosittain muiden etuuksien lisäksi yhden sivun mainostilan Musiikki-lehdessä (normaalihinta 180 €). 

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saa seuran sihteeriltä. 

Jäsenmaksun vuodelle 2022 voit maksaa alla olevilla tiedoilla seuran tilille. Ilmoitathan mahdolliset sähköpostiosoitteen sekä osoitteen- ja nimenmuutokset seuran sihteerille: mts.toimisto@gmail.com

EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä seuran rekisteriseloste on luettavissa viestin lopussa. 

Toivotamme valoisaa vuoden jatkoa ja toivomme tapaavamme Sinut eri yhteyksissä musiikkitieteen parissa!

Parhain terveisin,
sihteeri Jasmin Vahtera, puheenjohtaja Milla Tiainen ja seuran hallitus

MAKSUTIEDOT
Saaja: Suomen musiikkitieteellinen seura ry
Tili: FI73 8000 1700 2028 40
Danske Bank (DABAFIHH)
Viesti: *nimi* jäsenmaksu 2022
Perusjäsen: 35 €
Perustutkinto-opiskelija: 15 €
Kannatusjäsenyys 150 / 300€

Eräpäivä 10.6.2022

Jos unohdit maksaa jäsenmaksun viime vuonna, pyydämme huolehtimaan myös vuoden 2021 maksusta samalla. Saat ajantasaiset maksutietosi tarvittaessa seuran sihteeriltä osoitteesta mts.toimisto@gmail.com. Ilmoitathan samaan osoitteeseen myös mahdolliset nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja/tai postiosoitettasi koskevat muutokset.  

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä rekisteriseloste Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenille

Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenet liitetään kahteen yksinkertaiseen tietokantaan. Seuran sihteeri pitää yllä jäsenluetteloa, jossa on jäsenen nimi, postitusosoite sekä tieto vuotuisen jäsenmaksun maksamisesta. Seuran jäsensihteeri pitää yllä myös sähköistä postituslistaa, johon liitetään jokainen uusi jäsen. Sähköpostilistalla on jäsenestä tietona vain nimi ja sähköpostiosoite. Jäsen, joka ei ole antanut seuralle toimivaa sähköpostiosoitetta liitettäväksi sähköpostilistalle, on mukana vain jäsenluettelossa.

Suomen musiikkitieteellinen seura ei luovuta tai myy jäsenistön yhteystietoja ulkopuolisille tahoille. Osoitetietoja käytetään vain seuran tiedotuksessa ja jäsenmaksujen keräämisessä. Seura ei julkaise mitään jäsenistöön liittyviä tietoja verkkosivuillaan (https://www.mtsnet.fi/).

Jos haluat jatkossakin olla osa Suomen musiikkitieteellisen seuran sähköistä tiedottamista, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et halua saada seuran postia postituslistan kautta, ilmoita siitä sihteerille. Lisäksi, jos et jostain syystä vielä ole postituslistalla mutta haluat liittyä, ilmoita tästäkin seuran sihteerille osoitteeseen mts.toimisto@gmail.com

Lisätietoja yhdistysten tietosuoja-asioista: https://www.tietosuoja-asetus.org/yhdistykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *