Musiikki-lehden Jufo-luokitus noussut kakkostasolle

Suomen musiikkitieteellisen seuran julkaisema Musiikki on nostettu kansallisessa tieteellisten lehtien Jufo-arviointijärjestelmässä vuodesta 2023 alkaen toiseksi ylimpään luokkaan. Kakkostasolle pääsi yhteensä vain kuusi uutta kotimaisilla kielillä julkaistavaa tiedelehteä.

Julkaisufoorumin asiantuntijapaneelit suorittivat vuoden 2022 aikana tasoluokkien 2 ja 3 uudelleenarvioinnin, ja lehtemme eteen tehty määrätietoinen kehitystyö näkyi nyt ilahduttavasti julkaisufoorumin ratkaisussa. Musiikki-lehti ilmestyy avoimena julkaisuna säännöllisesti neljä kertaa vuodessa, ja se edustaa laajasti tieteenalaansa. Lehden prosessit on kuvattu ja ne noudattavat hyviä tieteellisiä käytäntöjä. Lehden aiempien vuosikertojen sähköinen arkistointikin on saatu tehtyä jo 1990-luvulle asti.

Lehden toimituskunta kiittää artikkelien tarjoajia ja vertaisarvioitsijoita, joiden kanssa yhteistyössä tason nousu on saatu aikaan. Myös seuran jäsenet ovat merkittävä ryhmä, sillä ilman heitä ei olisi musiikkitieteellistä seuraa eikä lehteä. Siis hyvä me, hyvä Musiikki-lehti! Well done!

Lisätietoa: https://julkaisufoorumi.fi/fi/ajankohtaista/tasojen-2-ja-3-uudelleenarviointi-valmistunut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *