Pelimusiikin tekijät ja tutkijat kohtaavat 28.3.2023

Uusi avoin keskustelufoorumi käynnistyy 28.3. klo 16

Tule mukaan rentoon meininkiin kuulemaan lyhyitä tietoiskuja pelimusiikin tutkimuksesta Musiikki-lehden erikoisnumeron 4/2022 pohjalta. Saat kurkistuksen myös Metropolian peli-, pelivisualisointi- ja AR/VRkoulutukseen. Sen jälkeen sana on vapaa kommentoida pelimusiikin trendeistä ja tulevaisuuden näkymistä. Musiikki-lehti, Housemarque ja Metropolian kulttuuriala isännöivät tilaisuutta, joka järjestetään Helsinki XR Centerissä, Metropolian luovan alan kampuksella Arabianrannassa, os. Hämeentie 135 A, 4. krs (sisäänkäynti Arabiakeskuksen ja Iittalan   tehtaanmyymälän luona, opasteet hisseille)

Teemoina pelimusiikin käyttötavat, pelimusiikin henkilökohtainen merkityksellisyys, piipperin rajoitukset ja mahdollisuudet, pelimusiikin tutkimus Japanissa, kauhupelimusiikki, kirjaesittely, peliohjelmoinnin, 3D-visualisoinnin ja XR:n opetus Metropoliassa. Juontajana toimivat Lasse Lehtonen (Helsingin yliopisto) ja Tuire Ranta-Meyer (Metropolia).

Mukana mm. Kai Tuuri, Jonne Valtonen, Jukka Vahlo, Antti Laaksonen, Enja Heikkilä ja Santeri Salmirinne (Musiikki-lehti),  Markku Luotonen, Antti Laiho, Kristian Simolin, Tiina Vuorio (Metropolia)  sekä Housemarquen edustajat.   

Tilaisuudessa on pientä purtavaa ja juotavaa! Ilmoittautuminen tilaisuuteen tästä! Huom! Tilaan mahtuu noin 80 osallistujaa. Tervetuloa!

Lisätiedot: tuire.ranta-meyer@metropolia.fi, lasse.a.lehtonen@helsinki.fi, kai.tuuri@jyu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *