Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenmaksu 2023

Lämmin tervehdys, musiikkitieteen ystävä!

Tästä kirjeestä löydät tietoa Suomen musiikkitieteellisen seuran vuoden 2023 jäsenmaksun maksamisesta ja seuran viimeaikaisesta toiminnasta.

Jäsenmaksut ovat MTS:n elintärkeä tulonlähde. Ilman aktiivista jäsenistöä toimintamme rahoitusta ja sen jatkuvuutta muun muassa musiikintutkimuksen keskeisen kausijulkaisun, Musiikki-lehden, parissa sekä ylipäätään alan edunvalvonnassa on mahdotonta turvata. Toivommekin, että jokainen jäsen on valmis suorittamaan jäsenmaksunsa 35 € (opiskelijat 15 €) seuran tilille FI73 8000 1700 2028 40 myös vuonna 2023. Jos sinulla on taloudelliset mahdollisuudet kannattaa seuraa, niin henkilöjäsenen tai yhteisön kannatusmaksu 150/300 € olisi hieno ele! Olemme kiitollisia jokaisesta jäsenmaksusta näinä taloudellisesti vaikeina aikoina. Seura on olemassa jäseniään varten, ja otamme aina mielihyvin vastaan ideoita toimintamme parantamiseksi.

Tarkemmat maksutiedot löydät kirjeen lopusta. Jäsenmaksujen eräpäivä on perjantai 26.5.2022.

MTS KEHITTYY JA SAAVUTTAA

Suomen musiikkitieteellinen seura on viime aikoina kehittänyt toimintaansa merkittävästi ja saanut tästä myös tunnustusta. Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) myönsi 21.3.2023 toisen vuotuisista tiedepalkinnoistaan Suomen musiikkitieteellinen seura ry:lle seuran monipuolisesta ja pitkäjänteisestä työstä suomalaisen musiikintutkimuksen ja sen yhteiskunnallisen merkityksen hyväksi. Lisää palkinnon myöntämisestä voit lukea täältä: https://www.tsv.fi/fi/uutiset/tieteellisten-seurain-valtuuskunnan-tiedepalkinto-suomen-musiikkitieteelliselle-seuralle

Seuran toinen keskeinen saavutus viime ajoilta on, että oma tiedelehtemme Musiikki nostettiin kansallisessa tieteellisten lehtien julkaisufoorumi-laadunarviointijärjestelmässä (Jufo) toiseksi ylimpään luokkaan vuodesta 2023 lähtien. Kakkostasolle pääsi vain kuusi uutta kotimaisilla kielillä julkaistavaa tiedelehteä.

Kiitämme kaikkia artikkeliaan lehteen tarjonneita ja tekstien vertaisarvioijia, joiden kanssa yhteistyössä tason nousu on saatu aikaan. Myös te, koko seuran jäsenistö, olette tämän suhteen merkittävässä roolissa, sillä ilman teitä ei olisi musiikkitieteellistä seuraa eikä lehteä. Siis hyvä me ja hyvä Musiikki-lehti!

Musiikki-lehti ilmestyy neljännesvuosittain maksuttomana verkkojulkaisuna osoitteessa musiikki.journal.fi. Samasta paikasta löytyy myös lehden sähköinen arkisto vuodesta 1997 alkaen.

Kuluvana vuonna musiikkitieteellinen seura järjestää useita tapahtumia. Tiistaina 9.5. seura järjestää Helsingissä Tieteiden talolla, yhteistyössä Suomen etnomusikologisen seuran kanssa musiikintutkimuksen väitöskirjatutkijoille suunnatun seminaarin, jossa väitöskirjan tekijät voivat esitellä hankkeitaan, saada niistä palautetta ja verkostoitua keskenään.  

Seura tiedottaa toiminnastaan ja musiikkitieteen alaa koskevista uutisista aktiivisesti Facebook-profiilissaan, https://www.facebook.com/SuomenMusiikkitieteellinenSeura ja verkkosivuillaan: https://www.mtsnet.fi/.

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 35 € ja perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta 15 €.

Suomen musiikkitieteellinen seura on ottanut käyttöön e-laskun.

Seuran jäsenmaksun voi nyt merkitä automaattiseksi suoramaksuksi tekemällä omassa verkkopankissa valtakirjan, jolla ilmoittaa, että haluaa vastaanottaa e-laskuja Suomen musiikkitieteelliseltä seuralta. Laskutussopimus löytyy kaikkien maksaneiden jäsenten verkkopankista laskun tunnisteella 20006323. Jos kohtaat ongelmia suoramaksun suhteen, ota yhteys osoitteeseen: mts.toimisto@gmail.com

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kannatusjäsenyyteen, jonka vuosimaksu on henkilöjäsenille 150 € ja yhteisöille 300 €. Kannatusjäsenyys kattaa vuosittain muiden etuuksien lisäksi yhden sivun mainostilan Musiikki-lehdessä (normaalihinta 180 €).

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saa seuran sihteeriltä (mts.toimisto@gmail.com) ja varapuheenjohtaja Tuire Ranta-Meyeriltä (tuire.ranta-meyer@metropolia.fi)  

Jäsenmaksun vuodelle 2023 voit maksaa seuran tilille myös alla olevilla tiedoilla. Ilmoitathan mahdolliset sähköpostiosoitteen sekä osoitteen- ja nimenmuutokset seuran sihteerille: mts.toimisto@gmail.com.

EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä seuran rekisteriseloste on luettavissa viestin lopussa.

Toivotamme valoisaa kevään jatkoa ja toivomme tapaavamme Sinut eri yhteyksissä musiikkitieteen parissa!

Parhain terveisin,
sihteeri Jasmin Vahtera, puheenjohtaja Milla Tiainen ja seuran hallitus

MAKSUTIEDOT

Saaja: Suomen musiikkitieteellinen seura ry
Tili: FI73 8000 1700 2028 40
Danske Bank (DABAFIHH)
Viesti: *nimi* jäsenmaksu 2023
Perusjäsen: 35 €
Perustutkinto-opiskelija: 15 €
Kannatusjäsenyys henkilöjäsen 150 / yhteisöjäsen 300 €
Eräpäivä 26.5.2023

Jos unohdit maksaa jäsenmaksun viime vuonna, pyydämme huolehtimaan myös vuoden 2022 maksusta samalla. Saat ajantasaiset maksutietosi tarvittaessa seuran sihteeriltä osoitteesta mts.toimisto@gmail.com. Ilmoitathan samaan osoitteeseen myös mahdolliset nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja/tai postiosoitettasi koskevat muutokset.

EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämä rekisteriseloste Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenille

Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsenet liitetään kahteen yksinkertaiseen tietokantaan. Seuran sihteeri pitää yllä jäsenluetteloa, jossa on jäsenen nimi, postitusosoite sekä tieto vuotuisen jäsenmaksun maksamisesta. Seuran jäsensihteeri pitää yllä myös sähköistä postituslistaa, johon liitetään jokainen uusi jäsen. Sähköpostilistalla on jäsenestä tietona vain nimi ja sähköpostiosoite. Jäsen, joka ei ole antanut seuralle toimivaa sähköpostiosoitetta liitettäväksi sähköpostilistalle, on mukana vain jäsenluettelossa.

Suomen musiikkitieteellinen seura ei luovuta tai myy jäsenistön yhteystietoja ulkopuolisille tahoille. Osoitetietoja käytetään vain seuran tiedotuksessa ja jäsenmaksujen keräämisessä. Seura ei julkaise mitään jäsenistöön liittyviä tietoja verkkosivuillaan (mtsnet.wordpress.com).

Jos haluat jatkossakin olla osa Suomen musiikkitieteellisen seuran sähköistä tiedottamista, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et halua saada seuran postia postituslistan kautta, ilmoita siitä sihteerille. Lisäksi, jos et jostain syystä vielä ole postituslistalla mutta haluat liittyä, ilmoita tästäkin seuran sihteerille osoitteeseen mts.toimisto@gmail.com.

Lisätietoja yhdistysten tietosuoja-asioista: https://www.tietosuoja-asetus.org/yhdistykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *