Seura kehittää toimintaansa yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuksen seuran kanssa

Kun Suomen musiikkitieteelliselle seuralle myönnettiin maaliskuussa Tiedepalkinto 2023, Tulevaisuuden tutkimuksen seuran puheenjohtaja Tapani Martti tuli palkinnonjakotilaisuudessa juttusille tarjoten mahdollisuutta benchmarkata heidän juuri toteuttamaansa strategiaprosessia. Me paikalla olleet hallituksen jäsenet, pj. Milla Tiainen, varapj. Tuire Ranta-Meyer ja Meri Kytö tartuimme heti mahdollisuuteen ja osallistuimme toukokuussa palaveriin, jossa Tulevaisuuden tutkimuksen seuran puheenjohtaja esitteli heidän strategiatyötään.

Sen jälkeen pidimme seuran hallituksen voimin työpajan, jossa suunnittelimme oman strategiatyön käynnistämistä.

Kun puhetta oli mahdollisesta seurojen yhteistapahtumasta musiikkialan tai musiikintutkimuksen tulevaisuuksien ympärillä, päätimme yhdistää sekä taåpahtuman että seuran jäsentapaamisen samalle päivälle. Tulevaisuuden kannalta on elintärkeää, että saamme seuran toimintaa ja strategiaa ideoimaan laajan joukon jäseniä ja potentiaalisia uusia jäseniä.

Olemme pyytäneet kolmanneksi yhteistyöosapuoleksi tapahtumalle SKS:ää , jolla on merkittävä rooli ja myös haaste kulttuuriperinnön säilyttämisestä tilanteessa, jossa julkinen rahoitus painottuu yleensä muille kuin humanistisille aloille.

 

Yhteistapahtuman tai  seminaarin ajankohdaksi kaavaillaan perjantai-iltapäivää 29.9.2023. Laita jo alustava varaus kalenteriisi ja tule mukaan.Varautumalla tulevaisuuden eri skenaarioihin olemme vahvempia ja pärjäämme entistä paremmin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *